"Želimo da Mladež HDZ-a bude inicijator promjena, a Varaždin grad koji služi kao primjer"

vv | 5.11.2017. u 17:34h | Objavljeno u Aktualno

Natalija Putarek, dosadašnja povjerenice varaždinske Mladeži HDZ-a, izabrana je na izvanrednoj skupštini za predsjednicu gradske organizacije Mladeži HDZ-a Grada Varaždina.
Osim predsjednice Mladeži, izabrani su i članovi Gradskog odbora: Jurica Behin, Luka Conar, Jurica Cvetković, Matija Gužvinec, Maja Hrešć, Sanja Labaš, Jurica Pajtak, Roman Petak, Ivan Salopek, Petra Trojak. Skupština je izabrala i tri člana Nadzornog odbora: Marko Habek, Mia Kralj, Tomislav Mežnarić.

Skupštini su nazočili i predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Alen Runac, predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina i predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina Damir Habijan, i v.d. predsjednika Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Alen Šantavec.

- Do održavanja redovite Izborne skupštine, cilj nam je povećati broj aktivnih članova, stupiti u u kontakt sa asistentima naših zastupnika u Europskom parlamentu i predložiti naše članove Mladeži za stažiranje, kao i pokušati dogovoriti posjet Europskom parlamentu, poručili su s izvanredne skupštine.

Planraju provoditi i kreativne radionice, kao što je, na primjer, simulacija rada Gradskog vijeća, organizirati humanitarne akcije s posebnim naglaskom na mjesec prosinac te održavati javne tribine za mlade ovisno o aktualnim problemima.

- Želimo da Mladež HDZ-a vlastitim inicijativama i idejama potiče pokretanje projekata i događanja koji su od važnosti za mlade Grada Varaždina. Želimo da mladim građanima Varaždina približimo HDZ i da se odmaknemo od negativnih konotacija. Želimo da Mladež HDZ-a bude inicijator promjena i bolje budućnosti, a Varaždin grad koji služi kao primjer svim drugim gradovima, naglasili su.