Za predsjednika mladih HNS-a Sračinec izabran Luka Liber

V.V. | 30.3.2018. u 11:48h | Objavljeno u Aktualno

U srijedu, 28. ožujka održana je izborna skupština Mladih HNS-a Sračinec. Za predsjednika je izabran Luka Liber, a za potpredsjednike Melis Hrnčić i David Crnčec.

Nakon izbora članovima se obratio novoizabrani predsjednik Luka Liber.

-Želim iskreno zahvaliti svima što ste me izabrali za predsjednika Mladih HNS-a jedne od najjačih i najrazvijenijih Općina u Varaždinskoj županiji. Velika je to čast, ali istovremeno i odgovornost. Mladi smo, ambiciozni, puni entuzijazma te krećemo spremni prema izazovima koji su pred nama. Vjerujem da će mladi u Općini prepoznati našu energiju i aktivizam te da će nam se pridružiti u kreiranju politika, ali i u drugim aktivnostima.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Mladih HNS-a Republike Hrvatske Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik ŽIOM HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, a podršku je pružio i Predsjednik podružnice HNS Sračinec, načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec, te zamjenik načelnika Krunoslav Lukačić.

- Čestitke Luki i svima izabranima. Iskreno se veselim suradnji sa Vama koja je i do sada bila i više nego odlična. Podružnica će Vam uvijek biti na raspolaganju, te ćemo Vam pružiti maksimalnu podršku u svim inicijativama koje imate, a koje će poboljšati kvalitetu života mladih ali i svih ostalih građana Općine Sračinec i šire. – istaknuo je Novoselec.

Označeno u