Vodstvo HNS obilazi ogranke na području Varaždina, navode da su se posvetili radu na terenu

Varaždinske vijesti | 26.1.2018. u 14:29h | Objavljeno u Aktualno

Članovi podružnice HNS-a Varaždin ovih su dana u obilascima ogranaka HNS-a na području grada Varaždina.

Predsjednik podružnice Mario Sambolec i potpredsjednici Igor Klopotan i Enriko Parlaj, u pratnji članica Ženske inicijative i Mladih HNS-a, tom prilikom prisustvuju sjednicama predsjedništva ogranaka HNS-a u mjesnim odborima. Ti radni sastanci prilika su da se članove HNS-a informira o aktualnoj političkoj situaciji, ali i upozna sa smjerom novih politika vođenih novoizabranim predsjedništvom podružnice. Članovi ogranaka HNS-a su na sjednicama upoznali predsjednika podružnice sa stanjem u ogranku i mjesnom odboru, te s problemima s kojima se susreću. Također su utvrđeni planovi rada i aktivnosti ogranaka za tekuću godinu.

Sjednice predsjedništva održane su u ograncima HNS-a u 5., 6. i 7. mjesnom odboru te u ograncima HNS-a Gornji Kućan, Zbelava i Jalkovec.

- Posvetili smo se radu na terenu i mogu reći da sam veoma zadovoljan. Obilazak ogranaka HNS-a u mjesnim odborima, razgovori s našim članovima i definirani ciljevi i zadaci ulijevaju mi vjeru u još bolju budućnost. Drago mi je što su članovi puni ideja i inicijativa te radu pristupaju s puno energije i entuzijazma. Vjerujem da jedino uz pomoć naših članova u mjesnim odborima možemo postići ciljeve koje smo si vrlo visoko postavili, a najvažniji cilj je kvalitetniji život svih građana - istaknuo je Mario Sambolec.

Idućih će dana sjednice biti održane u ograncima HNS-a u preostalim mjesnim odborima.

Označeno u