Vladimir Lacković ponovo izabran za predsjednika Gradske organizacije HDZ-a Ivanec

Varaždinske vijesti | 5.5.2016. u 19:22h | Objavljeno u Aktualno

U amfiteatru srednje škole Ivanec 29.04.2016. godine održana je Izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a Ivanec. Za predsjednika Gradskog odbora, sa 78 glasova, izabran je Vladimir Lacković, koji je i do sada obnašao funkciju predsjednika te organizacije.

Za potpredsjednike, prema najvećem broju osvojenih glasova, izabrani su Dino Geček, Martina Car Matišić i Josip Krtanjek. Na Izbornoj skupštini bilo je prisutno ukupno 80 izaslanika iz temeljnih organizacija.

Vladimir Lacković, kao dosadašnji predsjednik Gradskog odbora HDZ-a, podnio je izviještaj o radu organizacije u proteklom razdoblju, naglašavajući da na Ivanečkom području HDZ bilježi kontinuirani rast glasova na izborima te sve veći broj novih članova, a posebno mladih.

HDZ-ovci su na području Ivanca bili vrlo aktivni te u proteklom razdoblju organizirali brojne sastanke u temeljnim ograncima na kojima su predstavljali programe i projekte HDZ-a, razna edukativna i kulturna predavanja te brojne predizborne skupove i prigodna druženja.

Na parlamentarne izbore HDZ-ovci su izašli kao domoljubna koalicija stranaka desnog centra te u Gradu Ivancu dobili podršku od 19 % što je doprinijelo da Ivanec i Varaždinska županija budu u Saboru zastupljeni preko zastupnika HDZ-a.

Izbornom skupštinom Gradske organizacije članovi su dali povjerenje vodstvu koje se pokazalo odgovornim i sposobnim voditi ovu organizaciju, ali i izabrali nove članove koji će svojom kvalitetom i radom ojačati dosadašnji rad HDZ-a na području Grada Ivanca.