Videc na čelu Ženske inicijative Podružnice HNS-a Petrijanec

vv / hns | 15.2.2018. u 14:16h | Objavljeno u Aktualno

U Petrijancu je održana izborna skupština Ženske inicijative Podružnice HNS-a Petrijanec. Za predsjednicu je izabrana Anita Videc, za potpredsjednice Brigita Sambolec i Maja Plemenčić, a za tajnicu Danijela Oreški.

Nakon izbora članovima se obratila novoizabrana predsjednica Anita Videc.

-Hvala svima na podršci i povjerenju koje ste mi ovim izborima iskazali. Ženska inicijativa svoj program rada usmjerit će ka društvenom djelovanju žena u korist zajednice. Nadam se da će žene prepoznati naš aktivizam i program te da će nam se pridružiti i zajedno s nama raditi na boljitku položaja žena i obitelji u našoj općini.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Podružnice HNS-a Petrijanec  Ivica Rukelj, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor, voditelj Tima Centar Enriko Parlaj, koordinatorica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep, te predsjednica Ženske inicijative Podružnice Varaždin Andreja Blazinarić.

-Politika koju zastupa Podružnica HNS Petrijanec usmjerena je na dobrobit djece i mladih koji su budućnost našeg kraja. Inicijative, ideje i programi koje ima Ženska inicijativa zasigurno će doprinijeti razvoju Općine, te će Općina Petrijanec biti ljepše i ugodnije mjesto za život. Čestitke svima izabranima i puno uspjeha u radu.- istaknuo je Rukelj.

Alen Leverić iskazao je zadovoljstvo s aktivnošću žena u cijeloj Županiji.

-Podružnica HNS-a Petrijanec jedna je od mnogih u županiji koja je izrazila potrebu i želju za uključivanjem i aktiviranjem Ženske inicijative HNS-a. Drago mi je što su prepoznale nas i naš program te žele djelovati zajedno sa nama u kreiranju politika za naše bolje sutra. Važnost žena u kreiranju politika neizmjerna je i čestitke na hrabrosti i odvažnosti koju unosite u našu stranku. – rekao je Leverić.