U Sračincu osnovan Interesni odbor umirovljenika Reformista "Sjever" Foto: NS - Reformisti

U Sračincu osnovan Interesni odbor umirovljenika Reformista "Sjever"

Varaždinske vijesti | 31.1.2018. u 08:28h | Objavljeno u Aktualno

Umirovljenici Reformista nastavljaju s osnivanjem organizacija, odnosno Interesnih odbora po cijeloj Varaždinskoj županiji.

Nakon što je prošli tjedan u Ludbregu osnovan Interesni odbor Istok, 29. siječnja u Sračincu je osnovan Interesni odbor umirovljenika Sjever, u koji pripadaju općine Sračinec, Petrijanec, Cestica i Vinica. Vladimir Kozjak, povjerenik Interesnog odbora umirovljenika Reformista Varaždinske županije, zadovoljan je radom i kontinuiranim osnivanjem interesnih odbora.

- Važno je da stupimo u kontakt sa svim umirovljenicima i osobama starije dobi na području Varaždinske županije koje se žele aktivno uključiti u rad Interesnih odbora naše stranke. Napravili smo program rada po tematskim cjelinama i vjerujem da ćemo krenuti još jače i aktivnije s našim radom. Svaka općina i grad nose svoje probleme pa nam je važno da iz svakog grada i općine imamo po jednog predstavnika kako bismo mogli djelovati na svaki problem s kojim se suočavaju naši umirovljenici i osobe starije životne dobi - rekao je Kozjak.

Na izbornoj skupštini u Sračincu prisutne je uvodno pozdravio predsjednik Općinske organizacije Sračinec i županijski vijećnik Mihael Liber, a za predsjednika Interesnog odbora "Sjever" izabran je Đuro Petrišić. Podršku je iskazala i koalicijska partnerica, potpredsjednica Županijske organizacije HSU-a i županijska vijećnica Jadranka Bahlen, kao i županijska vijećnica Reformista Vlasta Cindrić.