Tradicionalno druženje HNS-ovaca na "Pikniku na Dravi"

Varaždinske vijesti | 29.5.2018. u 16:06h | Objavljeno u Aktualno

U organizaciji podružnice HNS-a Cestica, u subotu 26. svibnja, održan je tradicionalni "Piknik na Dravi" - druženje članova i simpatizera HNS-a koje se održava više od 15 godina.

Na poziv načelnika Općine Cestica i predsjednika podružnice Mirka Korotaja, toplo subotnje popodne u Velikom Lovrečanu provelo je više od 250 ljudi koji su uz Dravu uživali u roštilju, kotlovini i grahu.

- "Piknik na Dravi" je tradicionalno druženje na kojem politika nije glavna tema razgovora. Svake godine ovdje je prisutno sve više mještana Cestice, ali i mještana iz okolnog područja što je pokazatelj da radimo dobro, da radimo puno i da su rezultati tog rada itekako vidljivi. Drago mi je da su se pikniku dazvali kolege načelnici kolege iz ŽO HNS-a, Mladih HNS-a te naš potpredsjednik Vlade RH i ministar Predrag Štromar čime su iskazali podršku radu Podružnice HNS-a Cestica - rekao je Korotaj.

Druženju su prisustvovali i predsjednik ŽO HNS-a Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor te HNS-ov načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec i njegov zamjenik Krunoslav Lukačić.

- Iz mjeseca u mjesec pale nam svijeće, iz dana u dan govore da HNS više ne postoji, a zaboravljaju činjenicu da nemaju nijednog načelnika ili gradonačelnika i da nisu prošli izborni prag u 3. izbornoj jedinici. HNS ima 10 gradonačelnika i načelnika, na slijedećim izborima bit će ih još i više. Podršku koju HNS uživa među građanima vidimo i na tradicionalnom "Pikniku" gdje je narančasto u modi - zaključio je Leverić.

Označeno u