Tanja Keretić Grđan predsjednica Ženske inicijative HNS-a Gornji Kneginec Foto: HNS Varaždinske županije

Tanja Keretić Grđan predsjednica Ženske inicijative HNS-a Gornji Kneginec

Varaždinske vijesti | 17.7.2018. u 12:58h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U četvrtak, 12. srpnja u Knegincu održana je izborna skupština Ženske inicijative Podružnice HNS-a Gornji Kneginec. Za predsjednicu je izabrana Tanja Keretić Grđan, za potpredsjednice Vesna Sokol i Dubravka Grđan, a za tajnicu Dina Kovač.

Nakon izbora članovima se obratila novoizabrana predsjednica Tanja Keretić Grđan.

- Hvala svima što ste mi dali podršku i izabrali me za predsjednicu Ženske inicijative HNS-a Kneginec. Želja nam je privući što više žena kako bismo zajedno radile sa Podružnicom HNS-a Kneginec, ali i cijelom Podružnicom HNS-a Varaždinske županije na boljitku naše Općine i cijele županije - rekla je Keretić Grđan.

Na izbornoj skupštini prisustvovale su i predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep, te predsjednica Ženske inicijative Podružnice Varaždin i potpredsjednica Ženske inicijative HNS-a Andreja Blazinarić.

- Rad Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije rezultira osnivanjem novih podružnica. Mnogo vremena provodimo na terenu, razgovaramo sa članicama, dijelimo mišljenja i ideje te samim time motiviramo žene da u podružnicama osnuju Ženske inicijative. Vjerujem u rad svake Ženske inicijative i znam da će Tanja zajedno sa svojim članicama iznjedriti mnoge ideje i provesti mnoštvo uspješnih aktivnosti. Veselim se zajedničkoj suradnji – istaknula je Rep.

tanja-keretic-grdan-predsjednica-zenske-inicijative-hns-a-gornji-kneginec.jpg

Označeno u