Štromar najavio još bolji rezultat na lokalnim izborima nego 2013.

| 25.4.2016. u 18:02h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Nekoliko smo puta rekli da je HNS stranka rezultata, stranka posla, stranka zdravog razuma i stranka građanskog centra, kojoj je jedan od prioriteta isporučiti rezultat građanima. Kako bismo to ostvarili krećemo u pripreme za lokalne izbore, poručio je s konferencije za medije iz Varaždina predsjednik HNS-a i saborski zastupnik Ivan Vrdoljak.

Iz Varaždina je danas krenuo obilazak županijskih organizacija HNS-a, tijekom kojeg će novo vodstvo HNS-a razgovarati s predsjednicima stranačkih podružnica i članovima HNS-a diljem Hrvatske, što je, ujedno, i početak priprema za lokalne izbore 2017. godine. 

Želimo s kolegama razgovarati o tome što su ciljevi i programi HNS-a, a kako smo mi učeća organizacija, na ovaj način razmjenjujemo iskustva da vidimo kako jedni drugima u različitim dijelovima zemlje možemo pomoći, poručio je Ivan Vrdoljak.

Govoreći o rezultatima Varaždinske županije, Vrdoljak je izdvojio rast zaposlenosti od 2,5 posto u 2015. u odnosu na 2014. godinu, što, zaključio je, samo dodatno potvrđuje da su dva najbolja župana u Hrvatskoj upravo varaždinski i međimurski, iz redova HNS-a.

Pred nama su novi zadaci. Zadatak više nije kako povećati zaposlenost, nego kako podići plaću ljudima ove županije, rasteretiti poslodavce represija, kako bi novac završio u džepovima građana. Ne spavamo, idemo raditi. Sedam dana nakon HNS-ovog Sabora radimo pripremu za lokalne izbore, poručio je predsjednik HNS-a.

Nama su bitni rezultati i upravo su rezultati ti koji HNS-u donose prevagu. Na lokalnim izborima prije tri godine u Varaždinskoj županiji osvojili smo 15 od 28 gradova i općina, a sad smo taj cilj i pojačali. Siguran sam da ćemo s ekipom koju imamo u ovoj županiji, općinama i gradovima, i podrškom na nivou države biti još jači i kvalitetniji, poručio je zamjenik predsjednika HNS-a, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije i župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

U idućih mjesec i pol dana obići ćemo sve županijske organizacije i pripremati se za lokalne izbore. Siguran sam da ćemo i u drugim dijelovima Hrvatske polučiti kvalitetne rezultate, jer mislim da imamo dobre programe i dobre ljude, zaključio je Predrag Štromar.

Galerija slika