Reformisti:Tandem Štromar-Kišić ovaj put potpuno razotkriven

Varaždinske vijesti | 28.1.2017. u 12:36h | Objavljeno u Aktualno

Narodna stranka - Reformisti komentirala je smjenu ravnateljice Opće bolnice Varaždin te je putem priopćenja istaknuto da je tandem Štromar-Kišić ovaj put potpuno razotkriven.

Priopćenje prenostimo u cijelosti: 

Župan Štromar i dožupan Kišić putem svojih stranačkih podanika u Upravnom vijeću, smijenili su ravnateljicu Opće bolnice Varaždin.

Tako je, konačno, tandem Štromar-Kišić, koji već godinama uspijeva djelovati izvan djelokruga javnosti donoseći odluke u stranačkom interesu i interesu kruga poslušnika, ovaj put potpuno razotkriven.

Javno je potvrđeno da su argumenti kojima su tražili smjenu ravnateljice, lažni, i da su spremni na djelovanje isključivo u vlastitom interesu odbijajući neupitan stav struke, zaposlenih, kao i javno iznesen stav građana.

Očito da ih u realizaciji svojih interesa ne može omesti ni zakon, dok je stotinjak tisuća kuna koje će platiti građani u slučaju tužbe, gotovo beznačajan iznos u usporedbi sa milijunima koje ćemo svi zajedno platiti kroz penale nakon poništenih VARKOM-ovih natječaja.

U jednom romanu je napisano kako je „nesposobnost najteži oblik korupcije“ pa nam možda time spomenuti tandem daje priliku zaključiti da barem u nečemu prednjačimo u Hrvatskoj.

Uz nesposobnost, uprizorenje ovakvih afera i skandala vezanih uz smjenu ravnateljice, odgovornim bi ljudima bio više nego dovoljan razlog za ostavku.

S poštovanjem,

Tomislav Paljak, predsjednik Županijske organizacije Narodne stranke - Reformisti