Reformisti obilježili Međunarodni dan žena diljem županije Foto: NS - Reformisti

Reformisti obilježili Međunarodni dan žena diljem županije

Varaždinske vijesti | 9.3.2018. u 10:37h | Objavljeno u Aktualno

Reformisti Varaždinske županije obilježili su Međunarodni dan žena. Slavljenicama je podijeljeno više od 1.500 jaglaca i to u Varaždinu na četiri lokacije (Franjevački trg, 3. i 4. mjesni odbor i 6. mjesni odbor Banfica), Novom Marofu, Ludbregu, Ivancu, Lepoglava, Martijancu, Vidovcu, Cestica, Svetom Đurđu, Sračincu, Svetom Iliji (Doljanu), a Reformisti iz Varaždinskih Toplica počastili su žene slasnim kolačima.

Početak obilježavanja ovog Međunarodnog dana Reformisti su započeli već u utorak, 6. ožujka, izuzetno posjećenim okruglim stolom u organizaciji Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin i Interesnog odbora žena Reformista Varaždinske županije.

Općinske i gradske organizacije jučer su posjetili predsjednik Narodne stranke - Reformisti Radimir Čačić i potpredsjednica Reformista Natalija Martinčević te im osobno čestitali ovaj povijesni dan za žene. Međunarodni dan žena tradicionalno se slavi 8. ožujka, a prvi Dan žena je obilježen 8. ožujka 1909. godine.

- Reformisti se u svom programu zalažu za ravnopravnost spolova, jednak status i jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata. Kroz Interesne odbore žena otvaraju važne teme koje se dotiču i utječu direktno na žene - priopćili su Reformisti.

01_reformisti_dan_zena_varazdin.jpg

02_reformisti_dan_zena_varazdin.JPG

03_reformisti_dan_zena_Varazdin_3_MO_1.JPG

04_reformisti_dana_zena_Ivanec.jpg

05_reformisti_dan_zena_lepoglava.jpg

06_reformisti_dan_zena_Ludbreg.jpg

07_reformisti_dan_zena_Novi_Marof.jpg

08_reformisti_dan_zena_sracinec_1.jpg

09_reformisti_dan_zena_sracinec_2.jpg

10_reformisti_dan_zena_Varazdinske_toplice_1.jpg

11_reformisti_dana_zena_6.jpg

sveti_ilija_-_dan_zena_5.jpg

sveti_ilija_-_dan_zena_7.jpg

Označeno u