Petrov: HDZ i SDP napravili sustav koji funkcionira za njih, a ne za građane

| 20.8.2016. u 20:59h | Objavljeno u Aktualno

HDZ i SDP, koji su se smjenjivali na vlasti zadnjih dvadeset godina, sve što su napravili sustav je koji funkcionira za njih, a ne za građene, ustvrdio je u Varaždinu čelnik Mosta Božo Petrov.

Kad dvije najveće stranke daju obećanja pred izbore, Petrov je rekao da je to licemjerje.

-To bi građani lako vidjeli kad bi uzeli sve njihove letke u zadnjih dvadeset godina i usporedili što su obećavali, a što napravili. No oni vrlo brzo te letke bacaju u smeće. Za razliku od njih, Most se zaista trudi da ostvari ono što smo obećali. Mi zaista jesmo radili, predlagali smo zakonska rješenje sukladno našim obećanjima, ali neke stvari oni nam nisu dali da napravimo, rekao je Petrov dodajući da su htjeli smanjiti broj jedinica lokalne samouprave, ali i racionalizirati plaće u njoj, no svi su to odbili.

Izrazivši nadu da su građani svjesni što se događalo zadnjih sedam mjeseci, Petrov je iznio uvjerenje da će izaći na izbore i dati još veće povjerenje kandidatima Mosta.

-Vjerujem da su građani svjesni nevjerodostojnosti HDZ-a koji je srušio vlastitu Vladu i premjera Oreškovića, kojeg su predložili sami, kada je htio napraviti pravu stvar, ustvrdio je čelnik Mosta.

S druge strane naglasio je da se i Zimbabve bolje snašao u recesiji nego Vlada na čelu sa Zoranom Milanovićem.



Označeno u