Petra Bakšaj je nova predsjednica Mladih HNS-a Podružnice Varaždin

A.Š. / Varaždinske vijesti | 22.3.2016. u 15:15h | Objavljeno u Aktualno

Petra Bakšaj nova je predsjednica Mladih HNS-a podružnice Varaždin, odlučeno je na jučerašnjoj izbornoj skupštini Mladih održanoj u prostorijama 1. mjesnog odbora u Varaždinu. Tom prigodom, osim predsjednice, izabrana su i dva potpredsjednika, Igor Martinjak i Filip Tenko, a za članove Predsjedništva su izabrani Filip Dolovski, Gordana Kućar, Aleksandar Prica, Nataša Slunjski, Mihael Šebastijan te Mirna Šprem za tajnicu.

- Cilj Mladih HNS-a je uključiti što više mladih u rad stranke kako bi zajedno putem raznih događanja i aktivnosti radili na boljitku i ostvarenju interesa mlađe populacije u gradu Varaždinu – istaknula je novoizabrana predsjednica Petra Bakšaj. Najavila je pojačane aktivnosti Mladih HNS-a i kontinuirano sudjelovanje u radu podružnice HNS-a Varaždin povodom lokalnih izbora koji će se održati iduće godine.

Uz članove Mladih HNS-a podružnice na izbornoj sjednici Mladih HNS-a Varaždin nazočili su i predsjednik podružnice HNS-a Varaždin i gradonačelnik Goran Habuš i članovi podružnice te predsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar.

Predsjednik Habuš je izrazio zadovoljstvo velikim brojem mladih koji sudjeluju u radu Mladih HNS-a i dolaskom novih članova. Istaknuo je punu potporu Mladima u radu, budućim aktivnostima i projektima u novom mandatu te posebno predizbornoj godini koja je pred njima. Čestitao je novom vodstvu na izboru i zaželio puno uspjeha u radu.