Osnovana Mladež HDZ-a Varaždinskih Toplica, Josip Hajduk prvi predsjednik

Varaždinske vijesti | 25.11.2018. u 17:08h | Objavljeno u Aktualno

Na inicijativu grupe mladih Topličanaca osnovan je Gradski ogranak Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske Toplice. Na osnivačkoj Skupštini jednoglasno je za prvog predsjednika izabran Josip Hajduk.

- Već dulje vrijeme u Varaždinskim Toplicama postoji interes i volja mladih da se aktivnije uključe u društveni i politički život svoga grada. Osnivanjem Gradskog ogranka Mladeži HDZ-a vjerujem kako ćemo lakše realizirati inicijative i ideje koje dolaze od strane mladih, a koje će na razne načine obogatiti i upotpuniti život u Varaždinskim Toplicama. Svi članovi Gradskog ogranka već od ranije sudjeluju u radu različitih udruga civilnog društva, klubovima i na brojnim projektima, tako da nam iskustva sigurno ne nedostaje – poručio je predsjednik Josip Hajduk najavivši i prve projekte o kojima će uskoro detaljnije informirati javnost.

Članovi Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Varaždinske Toplice su Dino Ratković, Dajana Ratković, Ines Hrženjak, Karlo Dvekar, Nikola Prstec, Nikolina Gluhak, Martin Prstec, Vedran Bešenić, Goran Dvorski, Ivan Martinec i Zoran Dvorski.

Osnivanju Topličke mladeži HDZ-a prisustvovali su stranački kolege iz Topličkog HDZ-a  Franjo Prstec, Bruno Hajduk, Ivan Dvorski, Ljubomir Horvat, Ignacije Bešenić, Gabrijel Janušić te ih uz čestitke podržali u inicijativi i daljnjim planovima.

mladez_hdz_varazdinske_toplice_3.jpg

mladez_hdz_varazdinske_toplice_1.JPG

mladez_hdz_varazdinske_toplice_2.JPG