Ogranak HNS-a Jalkovec organizirao akciju čišćenja dječjeg igrališta

Varaždinske vijesti | 10.5.2016. u 11:38h | Objavljeno u Aktualno

Ogranak HNS-a Jalkovec podružnice Varaždin organizirao je proteklog vikenda akciju čišćenja divljeg deponija i dječjeg igrališta u Jalkovcu.

Tom prigodom od smeća su očišćeni prostor i zelena površina u neposrednoj blizini nogometnog igrališta, kao i prostor dječjeg igrališta na kojem svakodnevno obitavaju djeca iz tog naselja. Predsjednik ogranka HNS-a Jalkovec Tomislav Martinuš je istaknuo važnost i potrebu ovakvih akcija.

- Cilj nam je postići što čišće i uređenije naselje, a to je i među prioritetima svih mjesnih odbora. Nažalost, još uvijek nailazimo na divlje deponije smeća u neposrednoj blizini prostora kojeg svakodnevno koriste mještani Jalkovca. Drago mi je da smo ovom akcijom učinili naš mjesni odbor čišćim i sigurnijim za našu djecu i sugrađane - kazao je Martinuš. Akciji su se pridružili i članovi Predsjedništva podružnice HNS-a Varaždin te predsjednik podružnice Goran Habuš.

- Ova akcija čišćenja je odlična ideja inicirana od strane stanovnika Jalkovca koji su željeli sami nešto učiniti da svoj prostor za život učine što ugodnijim. Rado sam se s ostalim članovima pridružio akciji jer smatram da je dobar primjer i stvara posebnu klimu zajedništva i brige za našu sredinu – istaknuo je Habuš.

 

Označeno u
Galerija slika