Održana izborna skupština Mladih HNS-a Petrijanec

V.V. | 15.3.2018. u 10:28h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

U srijedu, 14. ožujka u Petrijancu održana je izborna skupština Mladih HNS-a Petrijanec. Za predsjednika je ponovno izabran Marko Herceg, a za potpredsjednike Tomislav Križnjak i Ana Majcenović. Nakon izbora članovima se obratio predsjednik Marko Herceg.

-Cilj nam je motivirati mlade da se uključe u rad naše organizacije. Pozivam sve mlade u Općini Petrijanec da djeluju na svim poljima od politike do kulture i sporta kako bi unaprijedili položaj mladih u Općini. Hvala Podružnici HNS-a Petrijanec na dosadašnjoj podršci u radu te se veselim daljnjoj uspješnoj suradnji.

Na izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Mladih HNS-a Republike Hrvatske Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik ŽIOM HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Petrijanec Anita Videc.

- Izuzetno sam ponosan na Vas i čestitam Vam! Želim Vam puno uspjeha u radu. Stojim Vam na raspolaganju za pomoć i savjet u radu. Unaprijed se radujem Vašim budućim akcijama koje će unaprijediti život mladih u Općini Petrijanec te Varaždinskoj županiji. – rekao je Bunić.

Označeno u