Nova predsjednica HNS-a Bednje Čubaković najavila nastavak projekata za ostanak mladih u Bednji

IHR/Varaždinske vijesti | 10.2.2019. u 17:12h | Objavljeno u Aktualno

 Na Izbornoj skupštini HNS-a podružnice Bednja za predsjednicu izabrana je Marijana Čubaković.

Podršku novom vodstvu dali su gradonačelnik Lepoglave Marijan Škvarić, načelnik Maruševca Damir Šprem, načelnik Klenovnika Mladen Blaško te predsjednik HNS-a Varaždinske županije i kandidat na listi HNS-a za EU izbore Alen Leverić.

- Veseli me što ću moći s kolegicama i kolegama u predsjedništvu nastaviti započete projekte HNS-a kao i pokrenuti nove koji će prije svega biti usmjereni na mlade, ali i sve ostale kako bi ostali živjeti u Bednji. To se može jedino zajedničkim nastojanjem svih nas koji sudjelujemo u kreiranju politike razvoja našeg kraja. Očekujem od svih Vas da zajedničkim prijedlozima, idejama i projektima nastavimo #samonaprijed za našu Bednju - izjavila je nova predsjednica HNS-a u Bednji.

Čestitke novoj predsjednici uputio je Leverić.

- Prije svega želim čestitati predsjednici i svima izabranima te naglasiti da ste vi danas u Bednji izabrali mlade i sposobne ljude koji će svojim novim vizijama i idejama bez pretjeranih ideologija raditi za svoju sredinu ne zanemarujući savjete iskusnih kolega, a jedan od njih je sigurno i Mirko Bistrović dugogodišnji načelnik Općine Bednja – istaknuo je Leverić.