Humanitarni maskenbal za stipendiranje slijepih osoba

| 21.1.2016. u 19:03h | Objavljeno u Društvo

Članovi New Century Lions Club Varaždin Millennium, i ove su se godine odazvali pozivu Hrvatske zaklade za školovanje slijepih „Marko Brkić“ te su svoj tradicionalni, deveti po redu humanitarni maskenbal odlučili organizirati za potrebe prikupljanja financijskih sredstava za stipendiranje slijepih osoba s područja Varaždinske županije.

Humanitarni maskenbal održat će se 6. veljače 2016. godine u Medinoj škrinji u Varaždinu, Ulica Julija Habdelića 4. s početkom u 21 sat. Sve koji se odluče doći na maskenbal čija je ovogodišnja tema „Vatrogasna zabava“ zabavljati će humanitarni bend Kriglbojsi, a cjelokupni program vodit će Ivica Gašparac – Gašo. Za najbolje maske predviđene su vrijedne nagrade.

Intencija Zaklade „Marko Brkić“ je da potporu osigurava na individualnoj razini gdje postoji mogućnost praćenja studenta i njegovog aktivnog uključivanja u zajedničke projekte. Tako se i zamolba upućena NCLC Varaždin Millennium odnosila na potporu studentici Anji Maltarski s područja Varaždinske županije. Anja Maltarski stipendistica je Zaklade te studentica druge godine preddiplomskog studija sociologije i pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Anja je članica Udruge slijepih u Varaždinu, uspješna mlada osoba kojoj potpora itekako mnogo znači obzirom na dodatne potrebe s kojima se susreće u svom obrazovanju. Iznos godišnje stipendije iznosi 6.000,00 kuna (stipendija u iznosu od 600,00 kuna mjesečno od listopada 2015. do srpnja 2016.).

Članovi NCLC Varaždin Millennium ovim putem pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na maskenbal i kupnjom ulaznice po cijeni od 50 kuna pomognu Anji. Osim kupnjom ulaznice, humanitarnu akciju moguće je podržati izdavanjem poklon-bona koji će se iskoristili kao nagrada za jednu od najboljih maski i/ili nekim drugim poklonima koji će se iskoristili za tombolu.

Također, moguća je i uplata novčanog iznosa na IBAN NCLC VARAŽDIN MILLENNIUMHUMANITARNIMASKENBAL, HR5423400091510764654 s naznakom „za maskenbal“. Kontakt
e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.