Mohamed El Sinnari novi predsjednik Mladih HNS-a Gornji Kneginec Foto: HNS Varaždinske županije

Mohamed El Sinnari novi predsjednik Mladih HNS-a Gornji Kneginec

Varaždinske vijesti | 6.6.2018. u 09:51h | Objavljeno u Aktualno

Na Izbornoj skupštini Interesnog odbora mladih Podružnice Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati (HNS) Gornji Kneginec, održane u subotu, 2. lipnja, izabran je novi predsjednik Mohamed El Sinnari. Uz predsjednika Mladih, izabrani su i njegovi dopredsjednici Darko Toplak i Viliam Košić.

Tom prilikom ispred prisutnih članova i gostiju čestitke novoizabranom vodstvu Mladih uputio je tajnik Županijske organizacije Varaždinske županije HNS-a Zlatan Mošmondor te im zaželio puno sreće u radu i dodao da im u njihovom budućem radu i aktivnostima Županijska organizacija stoji na raspolaganju.

Predsjednik Mladih HNS-a Ivan Bednjanić Bunić također je čestitao novom vodstvu Mladih Podružnice Kneginec te rekao da je i do sada organizacija Mladih Kneginec bila jedna od uspješnih organizacija s dobrim inicijativama i s kojom su Mladi Cestice dosta surađivali.

Novoizabrani predsjednik Mladih Muhamed El Sinnori zahvalio je na ukazanom povjerenju te istaknuo kako će u svojem radu okupljati mlade s kojima će zajedno raditi na budućim aktivnostima.

Na Izbornoj skupštini Mladih u Knegincu bili su prisutni i članovi iz organizacija Mladih iz Vinice i Trnovca, predsjednik Mladih HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar kao i predsjednik Podružnice HNS-a Kneginec Alan Košić i drugi.