Kolarić i Laburisti predstavili svoj program: "Glas koji se daje Laburistima siguran je glas"

Varaždinske vijesti | 14.5.2017. u 14:40h | Objavljeno u Aktualno

Članovi Hrvatskih laburista – stranke rada u subotu, 13. svibnja, građanima Varaždina predstavili su program liste za Gradsko vijeće Varaždina na izborima 21. svibnja.

Nositelj liste i predsjednik županijske podružnice Hrvatskih laburista Božidar Kolarić istaknuo je da su birače željeli podsjetiti na dosljednost članova stranke u prošlom mandatu.

-Kao stranka u Gradsko vijeće ušli smo s dva mandata i tako smo i izašli. Za neke od prijedloga gradskih vlasti smo glasali, ali za neke nismo. U našim stavovima i istupima bili smo dosljedni - rekao je Kolarić.

Među ostalim je istaknuo da je slogan kampanje Hrvatskih laburista „Mi Vas poštujemo“, a to znači da je glas koji se daje Laburistima siguran glas da ono što su govorili u kampanji ostaje i tijekom čitavog mandata.

-Nismo mijenjali kapute nekoliko puta, nismo mijenjali svjetonazor. Zalagali smo se i govorili iste stvari od prvog do zadnjeg dana. Odradili smo mandat tako da smo gradili, a ne rušili -  dodao je Kolarić.

Hrvatski laburisti u subotu su bili u izravnom kontaktu s građanima.

-To smo radili sve ove četiri godine. Financijske mogućnosti stranke nisu za skupa događanja s iznajmljenim šatorima i glazbom. Mi jednostavno kontaktiramo s građanima, a u kampanji smo sve četiri godine mandata poštenim radom -  zaključio je nositelj liste Hrvatskih laburista za Gradsko vijeće Varaždina.

Hrvatski laburisti građanima su dijelili jabuke želeći ih podsjetiti na važnost zdravog života, zdrave domaće poljoprivrede i gospodarstva uopće u kojem radnik dostojno živi od svog rada.