Ivanečki HDZ prikupio novac za članove Udruge "Ivanečko sunce"

VV | 3.5.2017. u 19:31h | Objavljeno u Aktualno

Ivanečki gradski park na toplo prvosvibanjsko jutro posjetilo je petstotinjak građana Ivanca i šire okolice. U cilju obilježavanja Praznika rada, Gradska organizacija HDZ–a Ivanec, na čelu s kandidatom za gradonačelnika Zdenkom Đulom, počastila je sve članove i simpatizere s tradicionalnim grahom.

Ujedno je ova prvosvibanjska manifestacija imala i humanitarni karakter. Potaknuti nezavidnom situacijom u kojoj se Udruga „Ivanečko sunce“ za osobe s intelektualnim oštećenjem nalazi, Gradska organizacija HDZ –a Ivanec ponudila je pomoć u vidu prikupljanja dobrovoljnih priloga.

Tom je prilikom za najpotrebitije članove našeg društva s područja gradova Ivanca i Lepoglave, te općina Bednja, Maruševec, Klenovnik i Donja Voća prikupljeno 1.500,00 kuna. Zahvalnost organizatorima i svim građanima izrazila je predsjednica Udruge Ljerka Rogina, pritom istaknuvši da je „Ivanečkom suncu“ svaka pomoć dobro došla. Ujedno je izrazila nadu u nastavak uspješne suradnje za dobrobit četrdesetak članova Udruge.
Prikupljena sredstva će biti uplaćena na bankovni račun Udruge.