I bivši SDP-ovac Vjeran Radelić komentirao slučaj "Kišić-Bajsić" Foto: VV arhiva

I bivši SDP-ovac Vjeran Radelić komentirao slučaj "Kišić-Bajsić"

Varaždinske vijesti | 20.1.2017. u 14:30h | Objavljeno u Aktualno

Slučaj "Kišić - Bajsić" ovih je dana uzburkao varaždinsku političku scenu, a osim što se mnogo građana uključilo u komentiranje cijele situacije, svoje mišljenje su izrazili i neki varaždinski političari.

Predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina Damir Habijan na svom je Facebook profilu citirao članak 36. Konvencije Ujedinjenih naroda o pravima djeteta.

- Državne stranke će zaštititi dijete od svih drugih oblika iskorištavanja koji na bilo koji način štete dobrobiti djeteta. Članak 36. Konvencije UN o pravima djeteta. Molim sve da se toga pridržavaju. Nema teme pogotovo političke koja dopušta da se na ovakav način iskorištava dijete. Ovaj slučaj nisam prije i neću više komentirati - bio je jasan Habijan.

Osim njega, Facebook statusom je reagirao i bivši predsjednik Gradske organizacije SDP-a Grada Varaždina Vjeran Radelić, zamjenik varaždinskog gradonačelnika, ujedno i bivši Kišićev stranački kolega.

- Politika je spala na vrlo niske grane!! Iskorištavati maloljetnu djecu za vlastitu promidžbu ... FUJ !! - stoji u Radelićevom Facebook statusu uz link članka u kojem se govori o slučaju.