U teškoj nesreći u Šaši ozlijeđeni majka i dijete (8)

M.P./Varaždinske vijesti | 14.12.2015. u 11:20h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno osam prometnih nesreća, od čega su dvije bile s ozlijeđenim osobama, a šest s materijalnom štetom.

U nesreći koja se u petak, 11. prosinca, oko 17.05 sati dogodila u Varaždinu, ozlijeđen je 44-godišnjak.

- Upravljajući triciklom Optujskom ulicom u smjeru Vrazove ulice, prilikom skretanja u lijevo u dvorište jednog poduzeća, brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste te je zgubio nadzor nad upravljačem i pao na kolnik. Zbog zadobivenih mu je ozljeda pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin te je uvrđeno da je lakše ozlijeđen - izvijestili su iz PU varaždinske.

Istog se dana, no oko 14.30 sati, van naseljenog mjesta na državnoj cesti 74 u mjestu Šaša dogodila nesreća u kojoj su ozlijeđene suvozačica i osmogodišnje dijete.

Nesreću je skrivila 29-godišnjakinja koja je, upravljajući u smjeru Bednje, zbog ne držanja sredine prometne trake vozilom prešla na suprotnu prometnu traku u trenutku kada je iz suprotnog smjera naišlo vozilo kojim je upravljao 41-godišnjak. U sudaru su ozlijeđeni 41-godišnja suvozačica i dijete starosti 8 godina te su po djelatnicima Zavoda za hitnu medicinu prevezeni u Opću bolnicu Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Zbog prometne nesreće i policijskog očevida promet je bio zatvoren 14.40 do 15.45 sati te se odvijao zaobilaznim dionicama.