HNS dobio nove članove u 1. mjesnom odboru Varaždin

V.V. | 5.10.2016. u 16:39h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatska narodna stranka - liberalni demokrati pridobila je ovih dana u 1. MO Varaždin više od dvadesetak novih članova.

Pristupnice novih članova je Goranu Habušu, varaždinskom gradonačelniku i predsjedniku varaždinske podružnice HNS-a, uručio Robert Roth, predsjednik 1. MO Varaždin.

Goran Habuš istaknuo je kako mu je drago da su ljudi prepoznali HNS kao čvrstu stranku sa jasnim i stabilnim ciljevima, ali i s jasnim stavovima.

- Konstantno dokazujemo kroz naše djelovanje i naš rad da imamo jasne ciljeve i stavove od kojih ne odstupamo. Jedina smo stranka koja se istinski bori za Sjever Hrvatske, što na lokalnoj razini, u gradovima i općinama, što u saborskim klupama – rekao je Goran Habuš.

Robert Roth je pak rekao kako je na terenu sve veći interes za HNS, posebice u centru Varaždina, odnosno u 1. MO, gdje je on predsjednik.

Što se novoučlanjenih tiče, riječ je o sad već bivšim članovima reformista, koji su bili razočarani tom strankom, ali i o ljudima koji do sad nisu bili članovi nijedne stranke.

 

Označeno u