Habijan: Ministarstvo turizma pristalo dati potporu Varaždinskim baroknim večerima Foto: Preuzeto s Facebook profila Damira Habijana

Habijan: Ministarstvo turizma pristalo dati potporu Varaždinskim baroknim večerima

Varaždinske vijesti | 20.11.2017. u 18:23h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik varaždinskog HDZ-a Damir Habijan, danas je zajedno s ravnateljem Koncertnog ureda Varaždin, Raymondom Rojnikom i saborskim zastupnikom Anđelkom Stričakom prisustvovao radnom sastanku u Ministarstvu turizma.

U razgovoru s ministrom turizma Garijem Cappellijem i njegovim suradnicima tražili su potporu ministarstva za Varaždinske barokne večeri kojima je sljedeće godine zemlja partner Japan.

-Drago mi je što je Ministarstvo turizma pristalo dati snažnu potporu navedenom festivalu koji, kao jedan od pet nacionalnih festivala, predstavlja važnu turističku manifestaciju od značaja za Republiku Hrvatsku – istaknuo je Damir Habijan na svom Facebook profilu nakon održana sastanka.

Među ostalim, Habijan navodi da su razgovarali i o mogućnostima potpore Međunarodnom aeromitingu CIAV koji će se održati u srpnju sljedeće godine te o mogućnostima putem kojeg bi se financiralo uređenje plaže na Aquacityju.

Označeno u