FOTO: Varaždinski Reformisti obilježili Dan žena

I.D./Varaždinske vijesti | 5.3.2016. u 14:39h | Objavljeno u Aktualno

Na dvije lokacije danas u Varaždinu, u 6. mjesnom odboru Banfica i na Franjevačkom trgu, varaždinski Reformisti već tradicionalno su darivali žene uoči Dana žena koji se obilježava 8. ožujka.

Podijeljeno je više od 250 jaglaca i raznih prigodnih poklona. Članice Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin podijelile su letke i upoznale žene s radom Interesnog odbora žena. Interesni odbor žena, kao i Gradska organizacija Varaždin, zalaže se za ravnopravnost spolova, da žene i muškarci jednako budu prisutni u svim područjima javnog i privatnog života, da žene imaju jednak status i jednake mogućnosti za ostvarivanje svojih prava, uravnoteženo sudjelovanje u političkom djelovanju, kao i jednaku korist od ostvarenih rezultata.

U podjeli prigodnih poklona pridružio se predsjednik Narodne stranke – REFORMISTI i saborski zastupnik Radimir Čačić , kao i potpredsjednica Reformista i predsjednica Gradske organizacije Varaždin Natalija Martinčević, predsjednica Interesnog odbora žena Gradske organizacije Varaždin Vlasta Cindrić, cijelo predsjedništvo i brojni članovi Gradske organizacije.

Označeno u
Galerija slika