Denis Mladenović izabran za predsjednika Živog zida Varaždin

Varaždinske vijesti | 11.7.2016. u 16:27h | Objavljeno u Aktualno

Osnivačka skupština gradske organizacije stranke Živi zid Varaždin održana je 9. srpnja, a nazočilo je tridesetak članova stranke.

Za predsjednika gradske organizacije stranke jednoglasno je izabran Denis Mladenović, dugogodišnji član Živog zida. Za potpredsjednicu je izabrana Valentina Drk, a za tajnika Ivan Pavlinić. Osnivačkoj skupštini je nazočio dr. sc. Branimir Bunjac, član glavnog odbora stranke Živi zid.

Predsjednik gradske organizacije Živi zid Varaždin Denis Mladenović zahvalio je na ukazanom povjerenju te naglasio da nova funkcija za njega predstavlja iznimnu čast, ali i veliku odgovornost. Najavio je cijeli niz aktivnosti, od pronalaženja prostora za rad stranke preko konkretnih akcija, osobito u svjetlu predstojećih parlamentarnih izbora.

Kako je istaknuto, glavni ciljevi rada varaždinskog ogranka Živog zida bit će "ukazivanje na aktualnu problematiku grada Varaždina s fokusiranjem na običnog čovjeka, poboljšanje uvjeta života svih građana grada Varaždina te sprječavanje odlaska mladih i visokoobrazovanih ljudi na rad u inozemstvo".

Gradska organizacija Živoga zida najavila je da će već ovaj tjedan započeti s postupkom registracije ogranka kod nadležnih tijela. Živi zid najavljuje daljnje osnivačke skupštine na teritoriju čitave Varaždinske županije.

Označeno u