Delegacija Reformista na kongresu u EDP-a Portugalu

V.V. | 1.7.2017. u 09:26h | Objavljeno u Aktualno

Narodna stranka – REFORMISTI članica je Europske demokratske stranke (European Democratic Party – EDP), grupacije u Europskom parlamentu, koja je dio ALDE grupe (Alliance of Liberals and Democrats fro Europe Group).

Na kongresu koji se održava od 29. lipnja do 1. srpnja 2017. u gradu Coimbra u Portugalu kao delegacija Narodne stranke - REFORMISTI sudjeluju Natalija Martinčević potpredsjednica Reformista i Županijska vijećnica i Valerija Paljak predsjednica Interesnog odbora žena Reformista Varaždinske županije.

Tijekom kongresa u Portugalu očekuje se politički osvrt na događanja u Europi, kao i razna stručna predavanja i rasprave vezane na reforme eurozone te paneli s područja ekonomije i financija čija predavanja održavaju vrsni stručnjaci i profesori s poznatih Sveučilišta.

Također, tijekom kongresa članovi EDP-a komunicirati će sa članovima Instituta europskih demokrata (IED) kao i sa predstavnicima mladih europskih demokrata (EDP) gdje također Reformisti imaju svoje članove.

- Cjelokupan rad i zalaganje delegacije Reformista je da se u ovoj europskoj parlamentarnoj grupaciji ojača pozicija Hrvatske, što će rezultirati i učinkovitijim promoviranjem i ostvarenjem hrvatskih interesa u Europskom parlamentu - naglasila je Martinčević.

Označeno u