Dario Poljak predsjednik novomarofske organizacije Reformista Foto: NS - Reformisti

Dario Poljak predsjednik novomarofske organizacije Reformista

Varaždinske vijesti | 9.2.2018. u 13:45h | Objavljeno u Aktualno

Na izbornoj skupštini Gradske organizacije Reformista Novi Marof, održanoj u Kulturnom centru "Ivan Rabuzin", za predsjednika novomarofske organizacije izabran je Dario Poljak, dok su za potpredsjednike izabrani Branko Zemljak i Boris Šafran. Također, Reformisti su u Gradskom vijeću dobili i jednog vijećnika, te će aktivno sudjelovati u radu Vijeća.

Na početku Izborne skupštine sve prisutne pozdravio je predsjednik Županijske organizacije i zamjenik župana Tomislav Paljak. Dario Poljak, novoizabrani predsjednik Reformista u Marofu, u svom je predstavljanju pozvao sve članove s područja Grada Novog Marofa da se aktivno uključe u rad stranke svojim prijedlozima i inicijativama.

- Novi Marof ima 30 mjesnih odbora, imamo veliki prostor za djelovanje i vjerujem da ćemo uz pomoć našeg predsjednika stranke i župana, kao i kompletnog vodstva Reformista napraviti puno za naš Marof - rekao je Poljak.

Prisutnima se na kraju Izborne skupštine obratio i predsjednik Narodne stranke – Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, koji se osvrnuo na strateške projekte u Županiji, posebno na projekte u Novom Marofu.

- Pokrenuli smo milijunske projekte u Novom Marofu u zdravstvu i u obrazovanju. Godinama su trajala natezanja oko čestice na kojoj su bili izgrađeni temelji za novi objekt palijativne skrbi, sve je stajalo na mjestu jer nije bilo sposobnosti da se riješi problem. U nepuna dva mjeseca od kada smo stupili na vlast, riješili smo imovinsko-pravnu zavrzlamu i pokrenuli radove vrijedne 51,5 milijuna kuna na izgradnji novog objekta palijativne skrbi. Pri kraju nam je i obnova srednje škole Novi Marof prema energetskoj učinkovitosti, a kreće i obnova osnovne škole. Vjerujem u ovu organizaciju, u ljude, i vjerujem da će ovi ljudi zajedno s nama pokrenuti dobre inicijative i projekte za Novi Marof, Reformisti su regionalna stranka, stranka centra  i treba gledati na interese naših građana. Svaki onaj koji se odluči za politiku, to bi trebao napraviti s ciljem da se napravi nešto dobro za građane i za okolinu u kojoj živi - zaključio je Čačić.

Izbornoj skupštini prisustvovali su i potpredsjednica Reformista i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, zamjenik župana Robert Vugrin, županijski vijećnici Nenad Koščak, Davor Golub i Mihael Liber te mnogi drugi gosti.