Član IO HNS-a i predsjednik varaždinskog ŽNS-a Nenad Horvatić Foto: Martin Novosel

FOTO: Izvršni odbor ŽNS-a sinoć u Ludbregu odlučio o sastavu liga za sezonu 2018./19.

| 28.7.2018. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Izvršni odbor Županijskog nogometnog saveza, na sinoćnjoj je sjednici u Ludbregu, jednoglasno je prihvatio konačno izvješće Komisije za licenciranje klubova članica ŽNS-a te odlučio koji će klubovi sudjelovati u određenom rangu natjecanja, a na temelju licenci koje su dodijeljene klubovima tijekom postupka licenciranja, prijava klubova u natjecanje za natjecateljsku godinu 2018./2019, kao i na osnovu dosadašnji odluka IO-a.

Prva ŽNL će i slijedeće sezone brojati 14 klubova, a u njoj će se za naslov prvaka boriti Plitvica iz Gojanca, Zelengaj iz Kućana Donjeg, Ivančica iz Ivanca, Obreš iz Svetog Ilije, Drava iz Svetog Đurđa, Podravac Kitro iz Sesveta, Mladost iz Margečana, Polet iz Cestice, Plitvica iz Selnika, Budućnost iz Vidovca, Polet iz Tuhovca, Vinica, Sloboda iz Tužnog i Sloboda ŠN iz Varaždina.  

Druga ŽNL će ponovno brojati 14 klubova, a u njoj će se natjecati Mladost iz Šemovca, Zadrugar iz Hrastovskog, Lepoglava, Čevo iz Podevčeva, Mladost iz Varaždina, Dinamo 01 iz Vrbanovca, Dinamo iz Babinca, Trnje iz Trnovca, Novakovec, Rudar 47 iz Ladanja Donjeg, Beretinec, Mladost Sigetec, Mladost iz Varaždinskih Toplica i Radnički iz Hrženice.

Treća ŽNL Varaždin će i u novoj sezoni imati 9 klubova, a u njoj će se za prvenstvene bodove natjecati Podravac iz Svibovca, Vindija iz Donje Voće, Omladinac iz Jurketinca, Klenovnik, Bratstvo iz Otok Virja, Vratno, Orač iz Petrijanca, Nova Ves i Sračinec.

U Trećoj ŽNL Ludbreg koja će brojati 14 klubova sudjelovat će Bukovčan iz Velikog Bukovca, Razvitak iz Čičkovine, Poljoprivrednik iz Kapele, Bukovčan 27 iz Malog Bukovca, Mladost iz Svetog Petra, Struga Rovokop iz Struge, Sloga iz Slokovca, Gora iz Globočeca, Lunjkovec, Ajax iz Komarnice, Poljanec, Polet iz Martijanca, Podgora iz Bolfana i Karlovec iz Karlovca Ludbreškog.

Momčad Udarnika 32 nije predala zahtjev za izdavanje licence za bilo koji ligu slijedeće sezone i neće ih biti u sustavu natjecanja.

Rečeno je i da je na području varaždinskog ŽNS-a formirano 10 od predviđenih 11 nogometnih centara, koji će s natjecanjem početi 25. kolovoza i kroz 11 kola jesenski dio sezone trajat će do 3. studenog.

DSC07765.JPG

DSC07772.JPG

DSC07773.JPG

DSC07774.JPG

DSC07783.JPG

DSC07821.JPG

DSC07827.JPG

DSC07828.JPG

DSC07844.JPG