Bilić čestitao dr. Zember na imenovanju za ravnateljicu bolnice

Varaždinske vijesti | 12.5.2016. u 08:03h | Objavljeno u Aktualno

- Nakon nedavne odluke Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin pod predsjedanjem Zorana Šanteka (HNS) da se novom ravnateljicom bolnice imenuje Ludbrežanka dr. Sanja Zember koristim priliku da joj u ime svih sugrađana čestitamo i zaželimo uspješan rad, poručio je ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

- Na dr. Zember i njenom timu velika je odgovornost, ali i teret realizacije velikih planova koje cijela naša Županija polaže u dogradnju bolnice i njeno osuvremenjivanje. Sada već bivši ravnatelj Mladen Smoljanec (SDP) kao sanacijski upravitelj smanjio je dugovanja bolnice za 181.000.000,00 kn, i to 36.000.000,00 kn iz vlastitih prihoda, a bolnica je dvije godine za redom proglašavana najboljom bolnicom 2. kategorije. U bolnici je u zadnje vrijeme zaposleno 53 liječnika specijalizanta te 110 sestara i tehničara, nadovezao se ludbreški gradonačelnik.

No, možda je najvažniji zadatak novoga vodstva bolnice da osigura nastavak svih pripremljenih projekata na dogradnji i osuvremenjivanju bolnice i da nam se ne dogodi slučaj bolnica u Bjelovaru i Sisku koje su potezom ministrova pera zaustavljene u razvoju. U tome novom izazovu dr. Zember želimo puno uspjeha, istaknuo je Bilić.