Barbara Antolić Vupora objavila kandidaturu za predsjednicu Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije

Napisao/la: VV -

Na novogodišnjem druženju Gradske organizacije SDP Varaždin, koje se održalo u četvrtak 28. prosinca, na poziv Miroslava Markovića, novog predsjednika Gradske organizacije SDP Varaždin, druženju je prisustvovala i Barbara Antolić Vupora, koja je tom prilikom objavila i kandidaturu za predsjednicu Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije.

Njezino priopćenje, odnosno objavu kandidature, prenosimo u cijelosti.

“Ponukana zahtjevima brojnih stranačkih kolega iz općinskih i gradskih organizacija, objavljujem kandidaturu za predsjednicu Županijske organizacije SDP – a Varaždinske županije. Izabrala sam baš današnju prigodu, kad najveća SDP - ova organizacija u županiji ima druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, jer su i ovo dani kad na kraju godine sabiremo što smo napravili i razmišljamo što ćemo učiniti u narednih 12 mjeseci. Razlog je i taj što imam veliku potporu vodećih SDP – ovaca u gradu Varaždinu i što su kadrovske i sadržajne promjene krenule u varaždinskoj Gradskoj organizaciji stranke .

Dakle, moja novogodišnja odluka je mijenjati SDP nabolje u Varaždinskoj županiji i to ne samo deklarativno, već konkretnim potezima koji će našu stranku vratiti na vodeću poziciju u varaždinskom kraju. U SDP – u sam dva desetljeća i svaki dan živim socijaldemokraciju i smatram da mi je i pravo, a i obaveza da se stavim na raspolaganje stranci.

Ljudska i prava pojedinca meni su na prvome mjestu i protivim se svim pokušajima da se država, nacija i samoproglašeni vođe njima pretpostavljaju. Dokazana sam antifašistkinja, borac za prava potlačenih, za toleranciju, za sekularnu državu, ali prvenstveno se zalažem i zalagat ću se za bolji život sviju nas. Našim mladima treba kvalitetno i svima dostupno školovanje, dobro plaćeni poslovi i jeftiniji stanovi. Bez toga će naši obrazovani ljudi u godinama kad trebaju osnovati obitelji i dalje napuštati Hrvatsku, i varaždinske gradove i općine, što nam je najveći aktualni problem u državi. Pogledajmo samo koliko imamo studenata u Varaždinu i koliko ih nakon završetka studija ostane u našemu gradu. Zanemarivo malo. Takve stvari treba pod hitno mijenjati.

Kada želite da se o nečemu priča, kažite to muškarcu, a kada želite da se nešto napravi, reci te to ženi. Želim biti baš ta žena kojoj će svi reći što ih muči kako bi zajednički rješavali stvari na dobrobit sviju nas. Za sve navedeno treba mi potpora vrijednih članova i članica SDP – a. I to ne samo dijela stranke, ne samo onih koje me manje ili više vole, nego svih koji želi dobro ovome gradu, županiji, a i cijeloj našoj državi. Svi smo potrebni za razvoj i prosperitet, a ljepota je upravo u našoj različitosti. Želim biti timska igračica, otvorena za sve nove ideje, za sve korisne inicijative, kako članovima stranke, tako i svim dobronamjernim građanima naše županije. Vjerujem u SDP, vjerujem u svoju pobjedu i uvjerena sam da znam
kako voditi ŽO stranke u novome, pravom smjeru.

Barbara Vupora Antolić, kandidatkinja za predsjednicu ŽO SDP – a Varaždinske županije”

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.