Andreja Blazinarić potpredsjednica Ženske inicijative HNS-a Foto: HNS Varaždinske županije

Andreja Blazinarić potpredsjednica Ženske inicijative HNS-a

Varaždinske vijesti | 12.6.2018. u 19:59h | Objavljeno u Aktualno

Na Izbornoj skupštini Središnjeg interesnog odbora Ženska inicijativa HNS-a, održanoj u Hotelu International u Zagrebu u subotu 9. lipnja, izabrano je novo vodstvo. Za predsjednicu je izabrana Karolina Juzbašić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Međimurske županije, dok je za potpredsjednicu izabrana Andreja Blazinarić, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin.

- Ovo je izuzetna čast ne samo za mene, već i za cijelu našu županijsku organizaciju Ženske inicijative, jer pokazuje da je naš rad prepoznat i cijenjen u cijeloj stranci. Ovo je ujedno i poticaj te obveza da još pojačamo buduće aktivnosti i još više i bolje radimo na našim inicijativama i politikama na dobrobit svih građana te prezentaciji našeg rada i programa - rekla je Blazinarić.

Podršku novoizabranom vodstvu dali su i predsjednik HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, tajnik ŽO HNS-a Zlatan Mošmondor te predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždinske županije Anita Rep.

- Čast mi je što je predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin, Andreja Blazinarić, ali i njen trud i posvećenost promicanju interesa žena u politici prepoznata te nagrađena mjestom potpredsjednice Ženske inicijative HNS-a na nacionalnoj razini. Želim joj puno uspjeha u radu, te vjerujem kako će zastupati interese žena svoje podružnice, ali i šire. Čestitke novoizabranoj predsjednici Karolini Juzbašić i svim izabranim članicama – istaknuo je Leverić.