2. MO Varaždin provodi anketu među svojim građanima

Varaždinske vijesti | 9.5.2016. u 12:33h | Objavljeno u Aktualno

Potaknuti učestalim pritužbama, a koje se odnose na izostanak investicija, stanje komunalne i prometne infrastrukture, predstavnici 2. mjesnog odbora Varaždin prvi na području Grada Varaždin počinju s provođenjem ankete među građanima tog mjesnog odbora.

- Cilj je da našim sugrađanima kroz nekoliko anketnih pitanja pružimo mogućnost izražavanja oko stanja komunalne i prometne infrastruktrure, ocjenjivanje uređenja nekih sadržaja, a građani i sami mogu uputiti prijedlog i izjasniti se koji su najveći nedostatci i najnužnije investicije na području 2. mjesnog odbora Varaždin te da ih obavijestimo oko aktivnosti koje se provode - kaže predsjednik Vijeća 2. mjesnog odbora Mirko Šemiga (reformisti).

Inače, ovih dana Vijeće 2. mjesnog odbora zatražilo je sastanak s gradonačelnikom i pročelnicima kako bi ih informirali o pritužbama koje zaprimaju od građana te ih upoznali sa stanjem na području 2. mjesnog odbora Varaždin, a sve s ciljem da poboljšaju uvjete i kvalitetu života građana koji žive na području navedenog mjesnog odbora

- Potporu ovoj anketi i ovakvom novom načinu komuniciranja s građanima daje Narodna stranka – REFORMISTI, a posebno gradska vijećnica Natalija Martinčević - kažu iz stranke.

Anketu će idućih mjesec dana provoditi volonteri putem on-line obrasca na sljedećem linku http://goo.gl/forms/kuYQTXZ97E, a moguće je i ispuniti anketu prilikom dežurstva svaku srijedu od 18-20 sati u prostorijama 2. Mjesnog odbora Varaždin na adresi Trg kralja Petra Svačića 2. (preko puta Doma željezničara).

Označeno u