Varaždinski CISOK obilježava Tjedan cjeloživotnog učenja

I.D./Varaždinske vijesti | 25.9.2016. u 09:23h | Objavljeno u Društvo

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) Varaždin uključio se u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja 2016. organiziranjem radionice pod nazivom "Zašto (i kako) da postanem e-Građanin?" u utorak 27. rujna u 13 sati.

- Želite imati uvid i pristup svojim osobnim dokumentima (domovnica, rodni list, zapis o radnom stažu...) bez obilaženja institucija koje iste izdaju? Sustav e –Građani vam omogućuje isto, ali i mnogo više - ističu iz varaždinskog CISOK-a uz napomenu da je sustav e-Građani projekt Vlade Republike Hrvatske pokrenut s ciljem modernizacije, pojednostavljenja i ubrzanja komunikacije građana i javne uprave te povećanja transparentnosti javnog sektora u pružanju javnih usluga.

Iz CISOK-a napominju da uslugama u sustavu e-Građani i Osobnom korisničkom pretincu mogu pristupiti samo registrirani korisnici, a kako se registrirati i kako koristiti navedeni sustav zainteresirani će moći doznati na radionici.

Prijaviti se može osobnim dolaskom u CISOK Varaždin (Kukuljevićeva 12), e-mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom 302 179.