Samo za prvogimnazijalce: traje natječaj za stipendija koje je školi donirala bivša učenica Foto: Ilustracija

Samo za prvogimnazijalce: traje natječaj za stipendija koje je školi donirala bivša učenica

IHR/Varaždinske vijesti | 31.1.2019. u 20:00h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Do 14. veljače traju prijave na natječaj za pet stipendija koje je Prvoj gimnaziji Varaždin donirala Dunja Bezjak, profesorica stranih jezika i bivša učenica škole.

Stipendije su predviđene za učenje stranih jezika za vrijeme ljetnih školskih praznika 2019. godine, i to dvije stipendije za učenje engleskog jezika u Velikoj Britaniji, dvije stipendije za učenje slovenskog jezika u Sloveniji te jedna stipendija za učenje njemačkog jezika u Njemačkoj ili Austriji. Predviđeni iznos svake pojedinačne stipendije je do 15.000 kuna.

Tekst natječaja, obrazac i kriteriji odabira mogu se pronaći na internet stranicama Prve gimnazije Varaždin, a prijaviti se mogu isključivo učenici te varaždinske srednje škole. 

- Pozivamo sve zainteresirane prvogimnazijalce da se svakako prijave u zadanom roku i s potpunom dokumentacijom. Natječaj je otvoren zaključno do 15 sati 14. veljače 2019. godine, a svu dokumentaciju treba predati u zatvorenoj kuverti u školsku referadu. Lista poretka bit će naknadno objavljena, a dobitnici stipendije bit će direktno kontaktirani - navodi se na internet stranicama škole.