Mario Milak opet izabran za predsjednika Obrtničke komore Varaždinske županije

J.Š./Varaždinske vijesti | 21.10.2018. u 12:05h | Objavljeno u Aktualno

Mario Milak dobio je povjerenje za još jedan mandat na čelu Obrtničke komore Varaždinske županije. U svoj četverogodišnji mandat, od 2018. do 2022. godine, Mario Milak će ući s potpredsjednicima Igorom Šokovićem i Robertom Dukšijem, koji su na konstituirajućoj sjednici Skupštine OKVŽ izabrani na njegov prijedlog, uz obrazloženje kako su obojica spremni na maksimalni angažman i doprinos funkcioniranju komorskog sustava.

Predsjednik Milak za sljedeće je četiri godine najavio nastavak zalaganja za dobrobit obrtnika, započeto u dosadašnjem mandatu. U fokusu je obrazovanje budućih obrtnika, bolji status obrtnika u društvu i vraćanje digniteta profesiji.

- Drago mi je što imam priliku nastaviti gdje smo stali. Napravili smo dosta, bilo je to relativno uspješno razdoblje u odnosu na godine prije toga, ali to je ipak tek početak u borbi za primjereni status obrtnika u hrvatskom društvu. Problema je puno i sustavnim ćemo ih radom redom rješavati. Snage i volje imamo i vjerujem da ćemo uspjeti uvjeriti sve one koji odlučuju, da obrtnici sami znaju što je njihova dobrobit, tako da to uz njihovu dobru volju i razumijevanje, možemo i ostvariti.