Iz kuća i vikendica nestaju kosilice, flakserice, brusilice

Varaždinske vijesti | 3.10.2018. u 08:09h | Objavljeno u Crna kronika

Od 30. rujna do 1. listopada, u Varaždinskoj ulici u Kelemenu, nepoznati je počinitelj provalio u podrumsko spremište i alatnicu vikendice 68-godišnjaka i ukrao motornu kosilicu, električne škare za živicu, razni električni alat i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Od 28. rujna do 1. listopada, u Donjem Makojišću, iz tovarnog prostora vozila u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Novom Marofu ukradena su motorna pila i flakserica. Visina materijalne štete iznosi više tisuća kuna.

Jučer, 1. listopada, od 11 do 17 sati, nepoznati je počinitelj iz kuće 75-godišnjaka u Gredi ukrao nekoliko desetaka tisuća kuna i zlatni nakit. Lopov je iskoristio kraću odsutnost ukućana koji su u više navrata izlazili iz kuće u voćnjak, a da nisu zaključavali ulazna vrata kuće.

Dana 15. rujna ove godine, u Preradovićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz prostora u adaptaciji ukrao kutnu brusilicu, rezne ploče za čelik i kamen, vibracionu bušilicu i drugo, vlasništvo 74-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Označeno u