Vile i vilenjaci na Bajkovitoj čajanki u ivanečkom gradskom parku Foto: B. Težak

Vile i vilenjaci na Bajkovitoj čajanki u ivanečkom gradskom parku

Grad Ivanec/vv | 6.7.2023. u 11:07h | Objavljeno u Našim krajem

Dio prikupljenih donacija Klub mladih odvojio je za potrebe Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID

Klub mladih Ivanec u ivanečkom je gradskom parku mnoštvo mališana, djece i njihovih roditelja razveselio Bajkovitom čajankom pa su parkom šetale vile i vilenjaci, prinčevi i princeze, ali i drugi likovi iz omiljenih dječjih priča.

20230702_161356_resized.jpg

cajanka4-020723.jpg

Manifestaciju je otvorio dječji zbor KUD-a Rudolf Rajter Ivanec pod ravnanjem Lucije Šambar. Tema čajanke bila je “Legenda o Ivančici“, priča iz pera poznatog dječjeg književnika Mladena Kušeca o vili Ivančici i princu Ahatu, a koju su ispričali volonteri KMI. Plesnim nastupom program su uljepšali i mali plesači Plesnog kluba Ivančica.

Djeca su se uključila i u razne igre i radionice, a osobito su bile zanimljive radionice o dinosaurima ivanečkog Tinker Labsa. Maleni su uživali i u face paintingu te u čarobnjačkom meniju. Izabrane su i najljepše vile, a roditelji su snage odmjerili u povlačenju užetom.

20230702_161735_resized.jpg

bajkovita_cajanka1_2023.jpg

Skupljale su se i novčane donacije, a dio prikupljenih sredstava Klub mladih odvojio za potrebe Centra za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID. Bajkovitu čajanku Kluba mladih Ivanec novčano je podupro generalni pokrovitelj, Grad Ivanec.