Vidovečki načelnik priredio primanje za najuspješnije učenike, studente i sportaše Foto: Općina Vidovec

Vidovečki načelnik priredio primanje za najuspješnije učenike, studente i sportaše

Varaždinske vijesti | 25.12.2017. u 14:33h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana, načelnik općine Vidovec Bruno Hranić zajedno sa svojim suradnicima priredio je primanje za sve nagrađene učenike, studente i sportaše s područja općine Vidovec.

Hranić im je tom prigodom čestitao na postignutim školskim, akademskim i sportskim uspjesima te naglasio kako mu je čast biti načelnik općine u kojoj mladi ljudi neprestano pridonose razvitku i napretku lokalne zajednice. Iako su im već ranije podijeljene novčane nagrade u iznosu od 1.000 kuna za postignute uspjehe, načelnik Hranić ponovno je obradovao prisutne prigodnim poklonima.

Među sudionicima bila je i Lea Lesar-Dolenc, profesorica njemačkog jezika u Osnovnoj školi Vidovec, predsjednica udruge Europski kulturni krug i dobitnica Ordena za zasluge Savezne Republike Njemačke kojoj je načelnik zahvalio za doprinos u međunarodnoj promociji Općine Vidovec na njemačkom jeziku kroz projekt Theaterspiele i Europski dan jezika te joj uručio simboličan poklon.

U ime nagrađenih obratio se Nikola Zagorec, najbolji student Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (prosjek ocjena 5,00) koji je zahvalio Općini Vidovec, a posebno načelniku Bruni Hraniću na prepoznavanju njihovog truda i iskazanoj potpori.