Vatrogasno natjecanje u N.Marofu: Najbolje plasirana muška B ekipa DVD-a Novi Marof

J.Š./Varaždinske vijesti | 12.6.2019. u 20:35h | Objavljeno u Našim krajem

Kao i svake godine, drugog vikenda u mjesecu lipnju održano je gradsko vatrogasno natjecanje VZG Novi Marof za natjecateljska odjeljenja iz vatrogasnih društava sa područja Novog Marofa. Natjecanje se održalo na nekadašnjem nogometnom igralištu u Beli, pod pokroviteljstvom grada Novog Marofa, a uz VZG suorganizator je bio DVD Završje.

Svečanom otvaranju, a kasnije i zatvaranju i proglašenju rezultata, uz čelnike VZG Novi Marof nazočio je i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač. Na natjecanju je nastupilo ukupno 30 odjeljenja, s preko 350 sudionika, u osam kategorija, i to; muški A i B, žene A i B, mladež muška i ženska te pomladak muški i ženski.

Nakon održanog natjecanja najbolje ekipe bile su - u kategoriji pomladak ženski (dobna skupina od 6 do 12 godina) nastupilo je samo jedno odjeljenje, koje je shodno tome i osvojilo prvo mjesto u toj kategoriji i to odjeljenje DVD-a Oštrice. U kategoriji pomladak muški, nastupilo je osam odjeljenja. Prvo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Podevčevo 1, drugo mjesto ekipa DVD-a Novi Marof, a treća je bila ekipa DVD-a Oštrice. U kategoriji ženske mladeži (dobna skupina od 12 do 16 godina), nastupila su tri odjeljenja. Prvo plasirana ekipa bila je iz DVD-a Remetinec, drugoplasirana je bila ekipa iz DVD-a Podevčevo, a treće mjesto osvojila je ekipa DVD-a Sudovec.

U kategoriji muške mladeži nastupilo je šest odjeljenja. Prvo mjesto osvojio je DVD Remetinec, drugi su bili članovi mladeži DVD-a Završje, a treće mjesto osvojila je mladež DVD-a Podevčevo. U kategoriji žene A (članice do 30 godina starosti), nastupile su dvije ekipe; prvo mjesto osvojile su članice DVD-a Sudovec, a drugo mjesto članice DVD-a Oštrice. U kategoriji žene B (članice iznad 30 godina starosti), nastupila je samo jedna ekipa, koja je ujedno i osvojila prvo mjesto, a to su bile članice DVD-as Novi Marof. U kategoriji, muški A, nastupilo je pet odjeljenja, a najbolji su bili; prvo mjesto DVD Novi Marof, drugo mjesto DVD Remetinec i treće mjesto DVD Sudovec.

U kategorji muški B, nastupilo je četiri odjeljenja; prvo mjesto osvojila je ekipa DVD Novi Marof, drugo mjesto ekipa DVD-a Remetinec, a treće mjesto ekipa DVD-a Strmec. Kao najbolje plasirana ekipa na ovom natjecanju s najviše osvojenih bodova bila je muška B ekipa DVD-a Novi Marof, te su oni ovogodišnji osvajači prijelaznog pehara VZG Novi Marof.

IMG-2468846bcd8da3d577cdafd1c431e003-V.jpg

IMG-1ad03e841abb28bf9b89b4df6e159883-V.jpg

IMG-e792e94661d220cd3fbf314024c46173-V.jpg