Vatrogasci iz Svetog Ilije posjetili kolege iz Malinske na otoku Krku Foto: DVD Sveti Ilija

Vatrogasci iz Svetog Ilije posjetili kolege iz Malinske na otoku Krku

I.D./Varaždinske vijesti | 28.3.2019. u 14:02h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Predstavnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveti Ilija posjetili su 24. ožujka kolege iz DVD-a Malinska-Dubašnica, gdje su razgledali vatrogasnu opremu i smještaj ovog novog vatrogasnog društva na otoku Krku.

Naime, vatrogasci iz Malinske dosad su djelovali kao izdvojeno odjeljenje DVD-a Krk, a sredinom ožujka održana je osnivačka skupština DVD-a Malinska-Dubašnica, na kojoj je za predsjednika društva izabran Goran Grubišić, a za zapovjednika Mario Mihaljević. Na njihov su poziv u posjetu došli predsjednik Vatrogasne zajednice općine Sveti Ilija Martin Hajdinjak te predstavnici DVD-a Sveti Ilija Franjo Dreven (predsjednik društva) i Franjo Levatić.

- Naša suradnja započela je već ranije, kada su predsjednik i zapovjednik bili u sastavu vatrogasne postrojbe grada Krka i kada su prisustvovali proslavi 90. godišnjice osnutka našeg društva. Susreti su se nastavili i povremeno na godišnjim skupštinama DVD-a Sveti Ilija - ističu vatrogasci iz Svetog Ilije, koji su od domaćina na Krku primili i poklon - pet kompleta vatrogasnih interventnih odijela.

dvd_sveti_ilija_dvd_malinska_dubasnica_1.jpg

dvd_sveti_ilija_dvd_malinska_dubasnica_2.jpg

dvd_sveti_ilija_dvd_malinska_dubasnica_3.jpg

dvd_sveti_ilija_dvd_malinska_dubasnica_4.jpg