VARAŽDIN Objavljen javni poziv za dodjelu sredstava udrugama, ove godine prijave isključivo online Foto: Ilustracija/Arhiva VV

VARAŽDIN Objavljen javni poziv za dodjelu sredstava udrugama, ove godine prijave isključivo online

VV | 14.2.2024. u 15:26h | Objavljeno u Našim krajem

Grad Varaždin objavio Javni poziv za prijavu projekata/programa udruga i ostalih neprofitnih organizacija od javne potrebe za Grad Varaždin u 2024. godini.

Javni poziv, sa svim potrebnim uputama, obrascima i dokumentima objavljen je na službenoj internetskoj stranici Grada Varaždina, a dostupan je OVDJE.

- Javni poziv za dodjelu financijske potpore objavljuje se u svrhu potpore razvoja civilnog društva u području odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi i zdravstva, mladih, turizma, socijalnog (društvenog) poduzetništva, zaštite potrošača, poljoprivrede, udruga organizatora gospodarsko-turističkih manifestacija te međunarodne suradnje, a koji svojim aktivnostima doprinose ispunjavanju javnih potreba na području Grada Varaždina u 2024. godini za određena područja poziva. Za tu svrhu osigurano je 214.600 eura - izvijestili su iz Grada Varaždina iz kojeg napominju da se od ove godine, po prvi puta, prijave i dokumentacija za javni poziv zaprimaju isključivo putem online obrasca.

- Prijave zaprimljene na neki drugi način, kao i zakašnjele prijave neće biti razmatrane - poručili su iz Grada Varaždina.

Rok za podnošenje prijava je 11. ožujka do 10 sati.