Udruga Sklonište dobrote treba vašu pomoć u hrani za mačiće: brinu o njih čak 37!

V.V. | 18.5.2018. u 11:22h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Volonteri i volonterke iz Udruge Sklonište dobrote koja brine o napuštenim mačkama i mačićima s područja Varaždinske i Međimurske županije mole za pomoć.

Naime, unatrag par tjedana na skrb su preuzeli čak šest mama s mačićima, ali i brojne mačiće koje je netko ostavio bez mama i sad sveukupno imaju 37 mačića uz 90-ak odraslih o kojima brinu.

- Suhe hrane još imaju, ali mokra je jako skupa na taj broj maca i nikad je nema dovoljno - kažu u udruzi i mole za pomoć u donaciji pašteta za mačiće.

- Najbolje su nam paštetice iz DM-a kitten/junior, dođu 2.90 kn a sadrže puno mesa i kvalitetne su! Osim tih, jako skupe, ali prijekopotrebne za slabašne dudaše i mačiće koje pokušavamo izvući praktički iz smrti zadnji čas su neke kvalitetnije poput Royal Canin pašteta, a treba nam i zamjensko mlijeko za mačiće - kažu u Udruzi.

Možete kupiti i donijeti volonterima direktno donaciju u Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu! Javite im se na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook stranice.

Ako vam je lakše, uplatite im koju kunu na račun, pa će im oni sami kupiti.

Podaci za plaćanje su:

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Opis: MAČIĆI