U Gornjem Knegincu održane radionice za izradu Strateškog plana razvoja turizma Foto: Općina Gornji Kneginec

U Gornjem Knegincu održane radionice za izradu Strateškog plana razvoja turizma

Varaždinske vijesti | 30.10.2018. u 18:11h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Gornji Kneginec započela je s postupkom izrade Strategije razvoja turizma općine Gornji Kneginec, s ciljem uklanjanja razvojnih prepreka te iskorištenja turističkih potencijala. Kako ističu iz Općine, razvoj turizma pridonijet će razvoju gospodarstva, zapošljavanju te povećanju kvalitete života u općini Gornji Kneginec.

Temeljem prijave na natječaj, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobrila je Općini Gornji Kneginec iz mjere 07 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima", 62.000 kuna za projekt izrade općinskog Strateškog plana razvoja turizma. Izrađivač strateškog plana je tvrtka Međunarodna agencija za razvoj-MARA iz Varaždina.

U petak 26. listopada održane su dvije radionice na temu izrade analize stanja i formiranja vizije razvoja, za potrebe što kvalitetnije izrade Strateškog plana razvoja turizma Općine Gornji Kneginec. Prva radionica održana je u 11 sati s predstavnicima zainteresiranih obrta i poduzeća, a druga, u 13 sati, s predstavnicima udruga građana koje djeluju na općinskom području.

kneginec-radionice-turizam_2.JPG

kneginec-radionice-turizam_3.JPG

kneginec-radionice-turizam_4.JPG

kneginec-radionice-turizam_5.JPG