Sutra edukativno predavanje o potencijalu obiteljskog smještaja u Novom Marofu

J.Š./Varaždinske vijesti | 5.3.2019. u 14:30h | Objavljeno u Našim krajem

U maloj dvorani KC Ivan Rabuzin, u srijedu, 6. ožujka u 18 sati, u organizaciji Turističke zajednice grada Novog Marofa održat će se edukativno predavanje o potencijalu obiteljskog smještaja na području novomarofskog kraja.

Koje korake morate poduzeti da bi svoju kuću, klet, vikendicu ili možda novu nekretninu pretvorili u dodatan izvor prihoda, čuti ćete na ovom predavanju.

Naime, Hrvatska iz sezone u sezonu postaje svjetski sve poznatija turistička destinacija. Uz jadransku obalu, svijet sada otkriva i kontinentalnu Hrvatsku kao atraktivno turističko odredište. Najveći udio u ponudi smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj predstavlja obiteljski smještaj jer, do sada neiskorištene, privatne nekretnine postaju potencijalno komercijalno isplative upravo kroz turizam.

Kakav smještaj ponuditi putniku 21. stoljeća, kolika su ulaganja, igra li lokacija važnu ulogu, kako se profilirati i pronaći svoju nišu, koji su trendovi u oglašavanju privatnog smještaja, kako nam ulazak u turističke vode mijenja privatne živote na bolje te koji su primjeri dobre prakse koji nas inspiriraju da „ulovimo val“. I možda najbitnije od svega, da li će nam se na tom putu ispriječiti hrvatska pravna regulativa ili nije sve tako komplicirano govorit će Miran Bojanić Morandini, direktor TZ VŽŽ, Mladen Jakopović – vlasnik Imanja Pijevci te Ksenija Ptiček iz Ureda državne uprave – Ispostave Novi Marof.

Na predavanju će biti predstavljen novi Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora u turizmu Varaždinske županije za 2019. godinu i projekt TZ VŽŽ „Kuće za odmor s pričom“.

Označeno u