Sjednica Skupštine VZO Petrijanec: Lani 23 intervencije

Varaždinske vijesti | 29.3.2018. u 09:01h | Objavljeno u Našim krajem

Članovi Skupštine Vatrogasne zajednice općine Petrijanec održali su u subotu redovnu izvještajnu sjednicu. Sjednici kojoj je domaćin ove godine bio DVD Petrijanec uz načelnika Željka Posavca te predstavnika Vatrogasne zajednice Varaždinske županije Roberta Kovačića prisustvovali su i gosti iz vatrogasnih zajednica općina Cestica, Maruševec, Vidovec, Vinica te samostalnog DVD-a Svibovec Podravski.

U radno voditeljstvo izabrani su predsjednica Nataša Šincek, Stjepan Jovan i Stjepan Papec. Izvješće o radu podnio je tajnik Tomislav Križnjak, dok je zamjenik zapovjednika Valentino Jovan pročitao izvješće zapovjednika iz kojeg valja istaknuti da su vatrogasci na području općine Petrijanec u prošloj godini imali 23 intervencije za koje je utrošeno gotovo 175 sati dobrovoljnog rada. Također je održana javna pokazna vježba u Novoj Vesi, 31 član osposobljen je za neko od vatrogasnih zvanja, sudjelovalo se na raznim natjecanjima te su pregledani hidranati i bunari na području cijele općine te su vatrogasci sudjelovali i na raznim društvenim, kulturnim, humanitarnim i sportskim manifestacijama.

Izvješće o financijsko – materijalnom poslovanju podnio je blagajnik Stjepan Papec, predsjednik Nadzornog odbora Pavao Posavec podnio je izvješće o radu, a izvješće verifikacijskog povjerenstva pročitao je Darjan Lukaček. Također predstavljeni su plan rada i financijski plan koji je znatno povećan u odnosu na prethodnu godinu, a sva izvješća i planovi usvojeni su jednoglasnom većinom.

Na samome kraju prisutnima se obratio načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, u ime Vatrogasne zajednice Varaždinske županije obratio se Robert Kovačić a u ime gostujućih vatrogasnih zajednica pozdravio je Antun Kruhek, počasni predsjednik VZO Vidovec

Označeno u