Ribolov, druženje i fina riba sa žara ovog vikenda na 4. Šaranskim noćima u Vinici Foto: VV arhiva / ilustracija

Ribolov, druženje i fina riba sa žara ovog vikenda na 4. Šaranskim noćima u Vinici

Varaždinske vijesti | 15.5.2019. u 18:15h | Objavljeno u Našim krajem

Pod pokroviteljstvom Općine Vinica te u sklopu obilježavanja Dana općine Vinica, Športsko ribolovni klub "Vinica" organizira 4. Šaranske noći, koje će se održati na akumulaciji Vinica od 17. do 19. svibnja.

Za sudjelovanje se prijavilo 12 ekipa, s po dvoje natjecatelja, iz područja Varaždinske i Međimurske županije, a natjecat će se u ribolovu šarana u neprekidnom trajanju od 47 sati. Početak natjecanja je u petak 17. svibnja u 15 sati.

Subota je predviđena za druženje s posjetiteljima. Tom prilikom oko 13 sati domaćini će počastiti djecu te sve simpatizere ribolova ribom sa žara. Uz druženje i finu ribu, organizira se i poduka o ovoj vrsti ribolova za sve zainteresirane.

Završetak natjecanja predviđen je za nedjelju u 12 sati, kada će se proglasiti pobjednici i dodjeliti nagrade te priznanja.

- Pozivamo sve simpatizere ribolova da prate ovo 47-satno natjecanje u ribolovu na šarana, na druženje i ugodan boravak u prirodi, uz ribički pozdrav "Bistro" - poručuju organizatori te uprava ŠRK-a Vinica.