Po tisuću kuna božićnice za bebe i studente u Martijancu

V.V. | 3.1.2018. u 08:02h | Objavljeno u Našim krajem

Martijanečki novorođeni i studenti od Općine su dobili po 1000 kuna božićnice. Načelnik Općine, Dražen Levak uručio je novčani dar roditeljima 26 beba, čestitao im prve blagdane s njihovom bebom i obećao im da će Općina učiniti sve što može kako bi odrastanje djece u Martijancu bilo što sretnije i neopterećeno materijalnim problemima.

Načelnik – u društvu svoje zamjenice i predsjednika Općinskog vijeća – primio je i 42-oje studenata i poželio im uspješan završetak ove akademske godine.

Studentima je rekao i kako se nada da će se po završetku studija vratiti doma, gdje će, vjeruje, pronaći svoju motivaciju za poslovnu i obiteljsku budućnost.

martijanec božićnice1

- Znamo da na selu nije idealno, ali trudimo se i svake godine je standard veći od onog u prethodnoj. Zbog toga optimistično vjerujem da Općina ispred sebe ima dobru budućnost, ali da bi se to ostvarilo potrebni su nam mladi i obrazovani ljudi kao što ćete vi to biti sutra – rekao je načelnik Levak općinskim studentima.

Budući da je ovo najveći broj studenata koje je Martijanec imao dosad u jednoj akademskoj godini, načelnik vjeruje kako je dobar zalog za bolje sutra u Martijancu.

Označeno u