Odlična suradnja Grada i udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava

vv | 10.3.2017. u 17:04h | Objavljeno u Našim krajem

Udruga Branitelji Hrvatske Lepoglava održala je svoju redovitu godišnju skupštinu na kojoj je njen predsjednik Dražen Husnjak podnio izvješće o radu u protekloj godini. Tom je prigodom nabrojio brojne aktivnosti koje je udruga provela brinući da sačuva spomen na poginule branitelje s područja grada Lepoglave te pruži potporu živućim braniteljima koji se svakodnevno suočavaju s brojnim problemima.

Predsjednik Dražen Husnjak posebno je istaknuo odličnu suradnju udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava s Gradom Lepoglavom i Ministarstvom branitelja izrazivši zahvalnost Gradu što je prepoznao rad Udruge i dodijelio joj posebno gradsko priznanje.
Na provedenim je brojnim aktivnostima članovima Udruge čestitao gradonačelnik Marijan Škvarić ističući također odličnu suradnju Grada Lepoglave i udruge Branitelji Hrvatske Lepoglava.

- Svojim ste aktivnostima i proaktivnim djelovanjem pomogli u aktiviranju potencijala koje grad Lepoglava ima te ste postali važan čimbenik civilnog društva na gradskom području – rekao je Škvarić dodajući da je Grad uvijek imao razumijevanje za potrebe braniteljske populacije. Spomenu je i odličnu suradnju na realizaciji projekta uređenja spomen – parka u Lepoglavi.

Čestitke na provedenim aktivnostima ispred Gradskog vijeća braniteljima je uputio njegov predsjednik Robert Maček najavivši pri tom daljnju suradnju.

Skupštini je nazočio i državni tajnik u Ministarstvu branitelja Zdravko Jakop, inače član Udruge, koji je također istaknuo zadovoljstvo brojem aktivnosti koje je udruga provela u 2016. godini. Pozvao je da se u narednom razdoblju još veća briga posveti članovima Udruge.

Skupštini je nazočio i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač.

Označeno u